Over Fronik

Al meer dan 60 jaar zijn wij actief werkzaam op de markt van grond,- water- en wegenbouw in de ruimste zin van het woord, waarbij aanleg en reconstructie van alle typen (diep)riool ons specialisme is.  Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en ons werkterrein strekt zich uit over de provincies noord- en Zuid Holland en Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn voor een belangrijk deel gemeenten, bouwende ontwikkelaars, vastgoedbeheerder, woningbouwverenigingen en bedrijven. Onze omzet wordt, nagenoeg geheel, verkregen uit onderhandse opdrachten.

Fronik Infra B.V.

Onze organisatie

Binnen ons bedrijf werken we met een vast team van gemotiveerde medewerkers met een brede vakkennis. Op elk vakgebied van grond-, riool- en straatwerk hebben we ervaren specialisten in vaste dienst. We beschikken over een platte overzichtelijke organisatie en werken in richting van onze opdrachtgevers zoveel mogelijk met vaste contactpersonen zowel vanuit calculatie/werkvoorbereiding als vanuit de uitvoering.

Om onze kwaliteiten en vakkennis binnen ons bedrijf voor de toekomst te waarborgen werken we ook actief aan het intern opleiden van nieuwe medewerkers. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerkingsverband met het SPG. Leerlingen gaan bij het SPG in dienst en volgen bij ons de praktijkopleiding.

Voor meer informatie www.spgmn.nl.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN