Bedrijfsfilosofie

Gedurende alle fases van het bouwproces is ons doel om samen met alle partijen, op basis van gelijkwaardigheid en respect, infrastructuur te realiseren. Een samenwerking waar het echt om sámen gaat en elementen als kwaliteit, beste techniek even belangrijk zijn dan de prijs. Kortweg het streven naar een juiste prijs-kwaliteitsverhouding voor aanleg van infrastructuur van A tot Z!
Door voor elk onderdeel in onze bedrijfsvoering steeds de nadruk te leggen op kwaliteit, hebben wij ons in de loop der jaren dan ook ontwikkeld tot een ideale partner-in-business voor wie echt iets van de grond wil krijgen.
Een project wat binnen deze filosofie past is het mausoleum ’t Lalibellum op begraafplaats Zorgvlied.  Na het aanleveren van een uitgebreid plan van aanpak, kregen wij van de gemeente Amstelveen de opdracht voor dit unieke project . Als civiele aannemer binnen het bouwteam, dat bestond uit de architect, de opdrachtgever en de beheerder van de begraafplaats, hebben we in goede harmonie het ontwerp uitvoeringsrijp gemaakt en kon vervolgens de bouw van start.  Gedurende de 55 weken dat er is gebouwd zijn er nog veel grote en kleine technische aanpassingen gekomen zonder het oorspronkelijke ontwerp aan te tasten.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN