Reconstructie van bestrating

Soms voldoet een bestaande wegverharding niet langer. Deze is verouderd, past niet langer in het gewenste straatbeeld, of moet worden vervangen door werk aan riolering of het elektriciteitsnet. Dan kan de reconstructie van de bestrating een uitstekende oplossing zijn: het terugbrengen van het originele straatbeeld.

Moderne bestratingstechnieken

Meestal gaat het eenvoudigweg om het verwijderen van ‘nieuwe’ materialen, zoals asfalt. Hiervoor komen dan ‘ouderwetse’ straatstenen of tegels in de plaats. Soms is de inzet van een stratenmaker met authentieke vakkennis hiervoor noodzakelijk. Doorgaans maken wij gebruik van moderne technieken. Met machinale bestratingen is de lichamelijke belasting van onze stratenmakers minder inspannend en is het werk sneller klaar.

Weinig overlast voor bewoners

Tijdens de werkzaamheden aan de openbare weg, bedrijfsterreinen of parkeerplaatsen houdt Fronik Infra B.V. zoveel mogelijk rekening met bewoners, bezoekers en medewerkers.

Meer weten?

Bekijk onze opgeleverde projecten van Fronik Infra B.V. En lees meer over de werkzaamheden die wij ook uitvoeren. Onlangs hebben wij de reconstructie opgeleverd van onder andere bedrijfsterreinen in Rotterdam en Lisse. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN